Comunicació 2.0

Esteu aquí

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon
e-mail icon

Formulari d'inscripció

Format dd/mm/aaa

Presentació

El proper mes de novembre i seguint en la nostra línia d'oferir formacions i assessorment a les entitats del tercer sector, obrim un nou curs de Comunicació 2.0 per tal d'apropar i afavorir la incorporació de recursos i estratègies adreçades a la creació i/o millora del pla de comunicació de la vostra entitat.

T’hi apuntes? Les inscripcions ja són obertes.

La formació s'adreça a persones voluntàries i treballadores de les entitats del tercer sector i està reconeguda pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Es realitzarà en línia del 6 de novembre al 3 de desembre i requerirà una dedicació de 20 hores, aproximadament. Té un cost de 15 euros per participant. La inscripció es pot realitzar a través d’aquest formulari.

 


Dates
del 06/11/2017 al 03/12/2017
Format
En línia
Preu
15€

Programa

Bloc 1: La web 2.0, el pla de comunicació de l'entitat i recull de terminologia

En aquest bloc coneixeràs el significat del concepte web 2.0 i com ha aconseguit influir en les eines de comunicació d'Internet. També parlarem del Pla de Comunicació i farem un breu repàs a la terminologia relacionada amb les xarxes socials i les eines 2.0.

Bloc 2: El procés de planificació

En aquest bloc aniràs coneixent com definir els objectius a l'hora de comunicar, mitjançant les eines 2.0 i les xarxes socials. També coneixeràs com detectar altres objectius col·laterals. Ens centrarem en les xarxes socials i les eines 2.0 més utilitzades i els tipus d'usuaris que les utilitzen.

Bloc 3: Accions

En aquest bloc aniràs coneixent les eines de "Community Manager" més adients per publicar continguts a les diferents xarxes socials i eines 2.0. Mitjançant diferents eines gratuïtes, coneixeràs quines són les etiquetes i paraules claus més adients perquè acompanyin el contingut a les xarxes socials.

Bloc 4: Mesurar les accions

En aquest bloc coneixeràs algunes eines gratuïtes per mesurar les accions que has realitzat prèviament. Mitjançant aquestes eines podràs valorar l'estratègia que has utilitzat i si has arribat als objectius establerts.